Veneen rekisterinumero tarrapari. Tarran korkeus 115 mm

Arvostele ensimmäisenä

21,00 €

Lyhyesti

Rekisteritunnuksen koko täyttää viranomaismääräykset. Toimitusaika tilauksesta n 4vrk.

Veneen rekisterinumero tarrapari. Tarran korkeus 115 mm

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Katso kauempaa
Katso lähempää

Lisää kuvia

Kuvaus

Rekisterinumerot on helppo kiinnittää, koska ne toimitetaan valmiina asemoituna siirtotarralla. Toimitusaika tilauksesta n 4vrk

Tuotteen hinta sisältää kaksi lakisääteistä rekisteritunnustarraa, asennusohjeet sekä läpinäkyvän siirtoteipin, jonka avulla voit asentaa rekisteritunnuksen helposti veneeseen. Siirtoteippi mahdollistaa koko rekisteritunnuksen asentamisen kerralla, eikä rekisteritunnuksen kirjaimia / numeroita tarvitse asentaa veneeseen yksitellen.
- Tarrat valmistetaan korkealaatuisesta Avery -tarrakalvosta.
- Materiaali kestää hyvin säävaihteiluita, niin lasi kuin metallipinnoissa.

Rekisteröintivelvollisuus veneillä:
Kaikki vähintään 5,5 metriä pitkät purje- tai moottoriveneet tulee rekisteröidä. Myös moottoriteholtaan vähintään 15 kilowatin eli yli 20 hevosvoiman veneet on merkittävä vesikulkuneuvorekisteriin.
Rekisteröintivelvollisuus koskee myös muita koneellisia vesikulkuneuvoja, mm. vesiskoottereita sekä valtion ja kuntien omistamia vesikulkuneuvoja.
Rekisteröidyn, moottorikäyttöisen vesikulkuneuvon kuljettajan tulee olla viisitoista vuotta täyttänyt.

Veneen rekisteritunnus määräytyy sattumanvaraisesti, tunnuskirjainta voi itse ehdottaa. Omistajan tulee itse hankkia kaksi vähintään 7,5 cm korkeaa tunnusta. Rekisteritunnukset tulee kiinnittää veneen kummallekin sivulle niin että ne ovat selvästi näkyvissä ja erottuvat taustastaan.

Suurin sallittu merkkimäärä: 10

* pakollinen

21,00 €
Suomen Merkintäkeskus Oy